Stordalen garanterer jobber

Nordic Choice skal samarbeide med Realgymnaset i Stockholm om en yrkesrettet linje med fokus på reiselivsbransjen. Etter utdanningen er alle elevene garantert minst seks måneders jobb.

0

Reiselivsbransjen i Norden vokser i rekordfart og skriker etter kompetanse. For å motvirke det skal Realgymnaset sammen med Nordic Choice Hotels nå starte en ny yrkesrettet videregående utdanning. Bonusen er at Nordic Choice Hotels garanterer minst seks måneders arbeid etterpå fullført utdanning.

Vil bli landets beste
– Man kan sitte å se på at ting står stille, eller så kan man brette opp armene og gjøre noe med det. Sammen med Realgymnaset i Stockholm begynner vi nå å utvikle en utdanning som har som ambisjon om å bli landets beste. Det kommer til å gi oss personal som vi trenger fremover. Elevene får en moderne og relevant utdanning med garantert jobb etterpå, sier Petter A. Stordalen.

«Nordic Choice Hotels-programmet» starter høsten 2018. For å passe på at det er topp kvalitet på kurset begynner man i mindre skala med 20 elever. Quality Hotel Globe er hotellet der elevene vil få jobb.

– Vi har fantastisk personal ute på hotellene med masse kunnskap og erfaring som de kan dele med elevene. Dette kommer til å bli en skikkelig vitaminboost i bransjen, sier Stordalen.

Nordic Choice Hotels alene trenger 20 000
Realgymnaset er et privat skole med en grunnide om at det er mye å lære utenfor skolebygget. Derfor samarbeider de med næringsliv, universiteter, myndigheter og organisasjoner.

– Reiselivsbransjen anses av mange for å være den viktigste vekst-bransjen i Sverige. Derfor er det fantastisk å starte en ny utdanning sammen med bransjeledende Nordic Choice Hotels. De skal rekruttere 20 000 nye medarbeidere de neste fem årene og har et utrolig bra utgangspunkt for å gi våre elever den kompetansen som trengs for å fylle det behovet, sier gründeren bak Realgymnaset Jan Vikström.

Målet er at samarbeidet med Nordic Choice Hotels skal bli en del av skolens standard tilbud i hele Sverige. Utdanningen vil også gi generell studiekompetanse.

Share.

About Author

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.