Sterkt av Accor Hotels

Accor Hotels forbedret fjorårsresultatet med 600 millioner kroner, sammenlignet med 2014.

0

Omsetningen steg med 2,3 prosent, til vel 53 milliarder kroner.

Accor Hotels http://travelnews.no/nyheter/accorhotels-med-et-solid-3-kvartal/leverer et strålende 2015-resultat, med sterk vekst og en styrket og stabil finansiell posisjon, sier styreformann og konsernsjef i Accor, Sébastien Bazin, i en pressemelding.

– De strategiske, operasjonelle og kulturelle forbedringene, og våre teams fantastiske arbeide, har bidratt til det gode resultatet for konsernet.

Vårt mål for 2016 er tydelig – vi skal styrke vår posisjon som verdens ledende hotelloperatør, og ytterligere forbedre våre operasjonelle og finansielle prestasjoner.

I forbindelse med årsrapporten slapp Accor også nyheten om oppkjøpet i Squarebreak, som er en digital plattform for utleie av private ferieboliger i Frankrike, Spania og Marokko.

I tillegg til 49 prosent i Squarebreak har Accor kjøpt seg inn i Oasis Collection med 30 prosent. Oasis er også et selskap som tilbyr markedsplass for utleie av private hjem.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder