Sterk oktober-økning for Norwegian

Norwegian fraktet over 3,1 millioner passasjer i oktober, en økning på 14 prosent fra samme periode i fjor. Den største veksten – på hele 56 prosent – kommer på interkontinentale ruter.

0

Totalt 3 148 511 passasjerer reiste med Norwegian i forrige måned, som er 381 768 (14 prosent) flere enn i samme måned i fjor. Den totale trafikkveksten (RPK) økte med 29 prosent og kapasitetsveksten (ASK) med 31 prosent. Fyllingsgraden var på 87,4 prosent.

– Det er gledelig at et økende antall passasjer velger Norwegian når de skal ut og reise. Veksten er størst på selskapets langdistanseruter og etterspørselen er stabilt god. Konkurransen er fortsatt sterk og global ekspansjon er viktig for å styrke konkurranseevnen, sier konsernsjef Bjørn Kjos.

Norwegian gjennomførte 99,4 prosent av de planlagte flygningene i oktober og punktligheten var på 78,3 prosent.

Norwegians flåtefornyelse fortsatte denne måneden med leveranse av én Boeing 787-9 Dreamliner.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder