Stav Hotel blir Best Western

Stav Hotel utenfor Trondheim åpner som Best Western hotel, et hotell med strategisk plassering mellom Trondheim sentrum og Trondheim Lufthavn Værnes.

0

Stav Hotel er et hotell med gode kurs- og konferansemuligheter, utstillingsarealer, restaurant med panoramautsikt over Trondheimsfjorden og Trøndelagsbygdene, og 67 gjesterom. Kroen for veifarende gjenåpnes nå i vinter, i hotellet som ligger kun 10 minutter fra Trondheim Lufthavn Værnes og 15 minutter fra Trondheim sentrum. Hotellet benyttes også til overnatting for ferie/fritidsreisende på vei nordover eller sørover i Norge, med gode parkeringsmuligheter både for privatbiler og busser.

– Stav Hotel har en perfekt beliggenhet med tanke på både ferie/fritidsreisende og yrkestrafikken, sier Hege Ramm, Country Manager Norway.

– Vi er glade for at eieren Francis Hay har valgt Best Western som samarbeidspartner, og dette vil styrke vår posisjon i Midt-Norge.

– Hotelleier Francis Hay og hotellsjef Phillippa Sandø uttrykker glede og entusiasme på vegne av alle ansatte, som ser frem til å være tilbake med Best Western. For de ansatte og gjestene betyr det mye at vi tilhører en kjede som har høy standard og setter krav til hotellets service, drift og god markedsføring. Vi har tro på at Best Western vil øke sin markedsandel i Skandinavia, og vi er stolte over å kunne være en del av dette. Vi forventer at tilhørigheten i Best Western vil gi oss økt belegg, enda flere fornøyde gjester, godt samarbeid med marked- og salgsteam i Best Western – og muligheter til utvikle Stav hotell videre innen overnatting, servering av mat, møter og konferanser.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder