Spår dyrere hoteller neste år

Hotellprisene går opp mens prisen på fly vil stå på stedet hvil, spår reisekonsulentgruppen Advito fast i en ny rapporten.

0

Ifølge dem vil de globale hotellprisene stige med mellom én og tre prosent neste år. Det er særlig i Nord-Amerika, det sørvestlige Stillehavet og Midtøsten dette vil skje, skriver nyhetsbyrået AFP Relaxnews.

Ifølge rapporten er hotellprisene i USA og Canada ventet å stige med mellom tre og fem prosent, mens økningen blir noe mindre lengre sør – i Mexico.

For Europa og Afrika vil stigningen bli mindre, som følge av lavere etterspørsel.

Flyprisene vil holde seg uforandret  fra nivået de ligger på i dag, som skyldes lav oljepris og ekstra kapasitet. I Asia og det sørvestlige Stillehavet vil imidlertid regionale flyreiser på businessklasse komme til å oppleve tre prosents økning, mens interkontinental økonomiklasse forventes å falle noe – med unntak av Europa.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder