Solvik-Olsen på lufthavnturné

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen og statssekretær Tom Cato Karlsen tar 17. april fatt på en lufthavnturné på Vestlandet, i Trøndelag og i Nord-Norge.

0

Program i Trøndelag 18. april
Solvik-Olsen kommer til å besøke Trondheim lufthavn i tidsrommet fra kl. 16.00 til. Kl. 20.00. På programmet står orientering og omvisning på flyplassen, med vekt på utviklingsplaner, Forsvarets aktiviteter og samarbeid i regionen. I tillegg skal statsråden blant annet møte Værnes flyklubb og brannmannskaper.

Fra kl. 21.30 til kl. 22.30 er Solvik-Olsen på Rørvik lufthavn. Her er det et felles opplegg for lufthavnene Rørvik og Namsos, med begge lufthavnsjefer og begge ordførerne.

Program i Trøndelag 19. april
På vei fra Rørvik til Brønnøysund lander flyet til samferdselsministeren i Namsos kl. 07.10. Turen går videre ett kvarter senere.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder