Solid økning i reise-virksomheten

Ifølge en undersøkelse i regi av The OG Group, LLC svarte 27 av de spurte at de planlegger flere businessreiser i 2018 sammenlignet med fjoråret. 33 prosent svarte at de kommer til å foreta flere feriereiser.

0

Tallene for fjoråret var henholdsvis 15 og 21, som tyder på at det ligger an til en betydelig økning i reiseaktiviteten i det nye året. Bare seks prosent av de spurte sa de kom til å foreta færre forretningsreiser i 2018. Fem prosent av de spurte sa det samme om feriereiser.

I undersøkelsen var 39 prosent usikker på forretnings-reisefrekvensen, mens 30 sa det samme om ferieturer.

Ut fra tallmateriale fra den internasjonale reiselivs-organisasjonen World Travel and Tourism Council (WTTC) utgjør reise og reiseliv nå 8,1 prosent av USAs BNP.

– Ut fra tallene vi sitter på vil den potensielle økningen i forretnings- og fritidsreiser få betydelige konsekvenser for flyselskaper, hotellet og andre tilliggende virksomheter, konkluderer president i The GO Group, LLC, John McCarthy.

– Fordi reise og reiserelatert industri bidrar til å skape jobber og velstand globalt er dette virkelig gode nyheter.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder