Holiday Club Åre bygges om

Totalt investeres det 30 millioner kroner i det nye konseptet som skal lokke barnefamilier til en aktiv ferie, uansett tid på året.

0

I løpet av høsten bygges Holiday Club Åre om til å bli et hotell preget av aktivitet og en tydelig fokus på mat som gjør deg godt.

– Vi vil ge plass for tid sammen, og oppmuntre familier til mer aktivitet og bevegelse. Barn sitter stadig mer stille, og er som mest stillesittende når de er sammen med foreldrene sine. Det vil vi være med på å endre på, sier Pernilla Gravenfors, administrerende direktør for Holiday Club Åre.

– Når du bor hos oss kan du følge med oss ut på fjellet eller sjøen. Vi viser deg våre gullkorn på fjellet, og låner ut utstyr. Det skal være enkelt å røre på seg og oppdage Åre.

I løpet av høsten bygges Holiday Club Åre om med ”moderne natur” som nøkkelord. Med mer lys og flere møteplasser gis det en hyllest til det aktive livet, naturen og det lokale. Lokalene får et helt nytt utseende innen skisesongen begynner.

 

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder