Skifte fra Spania til Tyrkia

Spanske hotellpriser er fremdeles stive, og høyere marginer gjør at Thomas Cook vekter charter over fra Spania til Tyrkia.

0

Spanske hotelleiere viser ingen vilje til å senke romprisene, og flere charterselskaper med giganten Thomas Cook i spissen velger derfor å legge økt kapasitet til markeder der marginene er høyere – som Tyrkia og Egypt.

– Selv på det aller verste hadde vi fremdeles halvannen millioner kunder som ønsket seg til Tyrkia, sa Peter Fankhauser, CEO i Thomas Cook, under en pressekonferanse.

– Tyrkia tilbyr en flott portfolio av hoteller, gir god valuta for pengene, har flotte strender, hyggelige folk og er virkelig en sterk konkurrent til andre markeder. Det er rett og slett en bra deal å reise dit, sa han videre, og la til at han aldri hadde vært i tvil om at Tyrkia ville komme sterkt tilbake etter problemene de siste årene.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder