Skal bli Best på frokost

Fredag lanserte Best Western Hotels & Resorts i Norge sine nye frokostprodukter. Selvsagt var personen bak omleggingen – tv-kokken Tina Nordström – energisk til stede.

0

Best Breakfast har ifølge hotelledelsen hatt stor suksess i Sverige, og nå er det altså de norske kjedehotellenes tur å få produktene på sine frokostbord.

I Norge har nettopp hotellfrokostene blitt en viktig slagmark i kampen om kundene, noe ikke minst Rica-kjeden – som nå er en del av Scandic – høstet mye ros for. Og fått mange trofaste gjester.

Norgessjef Hege Ramm (i rødt) var tydelig stort over Best Westerns nye satsing på sin hotellfrokost. (Foto: Bjørn Moholdt)

Norgessjef Hege Ramm (i rødt) var tydelig stort over Best Westerns nye satsing på sin hotellfrokost. (Foto: Bjørn Moholdt)

– Det ble litt styr i Sverige da vi tok vekk de smakstilsatte yoghurtene, forklarte Norges-sjefen Hege Ramm under presentasjonen på Best Western Karl Johan Hotell i Oslo.

Det roet seg fort, og ifølge BW-ledelsen har introduksjonen av nye, sunnere og mer spennende produkter under merkelappen Best Breakfast slått meget godt an i Sverige.

Tina Nordström har i samarbeide med kokken Benny Cederberg laget et nytt og unikt frokosttilbud, som de enkelte hotellene står fritt til å sette sitt preg på.

Frokostopplevelsen blir derfor litt annerledes fra hotell til hotell, med oppskrifter som også er tilgjengelig på internett.

– Hvis du som gjest har fått en ny frokostfavoritt kan du enkelt lage den hjemme, understreket Tina

Til stor applaus fra alle de mange fremmøtte.

Mye smågodt under Best Western-lanseringen. (Foto: Bjørn Moholdt)

Mye smågodt under Best Western-lanseringen. (Foto: Bjørn Moholdt)

Share.

About Author

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.