Sjekket inn rein på hotellet

– Vi fikk et nytt snev av galskap og gjorde noe vi aldri har gjort før. Vi tok en levende rein inn på hotellet og inn på et hotellrom.

0

Hotelldirektør John Arne Mathisen ved Scandic-hotellet i Karasjok hadde nylig besøk av syv store turoperatører i regi av Visit Arctic Europe (VAE). Etter en visningstur i Nord-Finland var de nå på besøk i Finnmark.

Mathiesen er kjent for sitt store engasjement, som kan gi seg ulike utslag.

Med viktige gjester på besøk gikk han denne gangen ett skritt lengre, og dro like godt med seg et levende reinsdyr inn på ett av hotellrommene.

– Til og med for gjestene fra Finnmark syntes det var vanvittig eksotisk, sier Mathiesen, som utyper:

– Vi hadde besøk av verdensvante turoperatører, som er vant til store og gode opplevelser, men de hadde aldri opplevd noe som dette. Vi skapte et samisk øyeblikk i verdensklasse, sier den stolte hotelldirektøren.

Målet var selvfølgelig å selge Karasjok som reisemål på vinteren.

– Dette er jo et salgsarbeid, men vi håper at vi klarer å skille oss ut på en så god måte at flere velger å besøke Karasjok på vinterstid. Vi håper å friste de internasjonale aktørene med Karasjok med sin samiske kultur og flinke aktivitetsleverandører med gode samiske kulturopplevelser, sier John Arne Mathiesen videre til iFinnmark.

VAE-prosjektet de besøkende var en del av skal bidra til å etablere samarbeid mellom destinasjonsselskap og små- og mellomstore bedrifter (SMB) i de nordligste regionene i Nord-Norge, Nord-Sverige og finsk Lappland.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder