Selvbetjent innsjekking ved Thon Hotels

Nå kan gjester sjekke inn på Thon Hotels i Oslo med mobil og få utlevert romnøkler av automaten.

0

Hotellkjeden har med andre ord lansert selvbetjeningsautomater i hovedstaden. I første omgang er det Thon DISCOVERY-medlemmer som har bestilt og forhåndsbetalt hotellrom på nettsiden thonhotels.no som kan bruke de nye automatene, blir det opplyst om i en pressemelding.

– Våre mest lojale kunder er de som først kan benytte de nye selvbetjenings-automatene våre, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Gjester skal ifølge ham på en enkel måte kunne sjekke inn på hotellet.

– Løsningen skal ikke erstatte våre resepsjonister, men er en ekstra service for våre gjester, forklarer Thorvaldsen videre.

Hotellgjester kan velge om de vil bruke QR-kode på mobilen eller taste inn et referansenummer på automaten når de henter romnøkler. Det er det franske firmaet Ariane Systems som står bak løsningen.

– Ariane er en selvbetjenings-løsning hvor gjesten kan sjekke inn før ankomst på mobilen, hente nøkkelen sin i en dispenser på hotellet og på sikt sjekke ut, sier regionsdirektør hos Thon Hotels, Marianne Fleischer Hauff.

Dette skal ifølge henne gi gjesten mulighet for å velge om han eller hun vil gjøre alt selv og unngå eventuell kø, eller om man foretrekker å bli sjekket inn og ut av en resepsjonist.

– Vi vil være ferdig med utrullingen på våre hoteller i Oslo i november og tar sikte på å ha Ariane selvbetjenings-automatene klare på mer enn 40 hoteller i løpet av første kvartal i 2018

Se oversikt over Thon-hoteller i Oslo her!


Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.