Scandic tilbyr gratis aviser og magasiner

Fra 16. januar får alle gjester på Scandics 230 hoteller i Norden ubegrenset og gratis tilgang til mer enn 5000 aviser og magasiner på sin mobil eller nettbrett via appen PressReader.

0

Scandic blir dermed den første hotellkjeden i Norden som tilbyr tjenesten på alle sine hoteller. Det blir med dette tilgang til redaksjonelle titler fra hele verden, på mer enn 60 ulike språk, rett til hotellgjestens mobile enhet.

– Vi ser i dag en stor forandring i hvordan våre gjester konsumerer media. For å møte deres nye medievaner og forventninger håper vi at denne tjenesten skal bidra til ytterligere en smidig og moderne gjesteopplevelse, som dessuten også er miljøvennlig, sier Thomas Engelhart, kommersiell direktør i Scandic Hotels.

Tjenesten blir tilgjengelig via Scandic-hotellenes trådløse nettverk, ved å gå inn på PressReaders nettside, eller ved å laste ned appen PressReader på telefon eller nettbrett. Scandics gjester kan dessuten laste ned ubegrenset med aviser og magasiner for å lese hjemme eller videre på sin reise.

I tillegg til den nye digitale tjenesten vil Scandic fortsatt tilby et utvalg av dagsferske papiraviser for gjester å lese mens de for eksempel nyter en bedre frokost.

– PressReader vokser raskt i Europa, og vårt nye partnerskap med Scandic blir en ny og spennende satsing for oss. Vi ser frem mot å tilby hotellgjestene innehold fra noen av de mest anerkjente avisene og magasinene fra hele verden, sier Igor Smirnoff, kommersiell direktør hos PressReader.

Noen av de norske titlene tilgjengelig, i tillegg til 5000 internasjonale medier, er blant annet Aftenposten, Dagbladet, Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad samt flere lokalaviser. PressReader jobber med å gjøre flere norske aviser og magasiner tilgjengelig den nærmeste tiden.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder