Scandic med nytt signaturhotell

Downtown Camper by Scandic er hotellkjedens nye signaturhotell som åpner i Stockholm neste år. Det samme konseptet får sin første etablering i Bergen i 2018.

0

Gamle Scandic Sergel Plaza midt i Stockholm skal totalforvandles til Downtown Camper by Scandic, kjennetegnet med et unikt interiør og design.

I tillegg til en ”lifestyle concierge”, som skal tipse om annerledes opplevelser både på hotellet og ute i byen, vil gjestene kunne oppleve en ”in room bartender” og en egen butikk inne i hotellet.

Ifølge Scandic skal gjestene kunne slappe av under åpen stjernehimmel året rundt.

– Hotellet tilbyr hele det unike spekteret av tilbud som følger våre signaturhotell, sier kommersiell direktør i Scandic Hotel Group, Thomas Engelhart, i en pressemelding.

– Samtidig henter konseptet inspirasjon fra to verdener, dels vårt urbane bymiljø, dels vår lengsel etter naturen. Vi vil skape en nye type møteplass med et stort opplevelsestilbud og en arena for mindfulness midt i storbyen.

Hotellet avskaffer tradisjonelle konferanserom. De erstattes i stedet med personlige rom og områder for eventer, møter og samvær. Hotellet får også en egen grafisk profil, samt duftende toalettartikler signert Downtown Camper.

Signaturhotellene markedsføres med tillegget Scandic. Haymarket Scandic og Grand Central by Scandic ligger begge i Stockholm, og drives i dag som signaturhotell. I 2017 og 2018 kommer i tillegg til Downtown Camper også Hotel Norge i Bergen. I Helsinki åpner Scandic Marski som signaturhotell.

Share.

About Author

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.