Scandic Flesland Airport satser på ungdommen

Et ungt lederteam med høy kompetanse skal stå i spissen for Vestlandets største kongresshotell når dørene åpner 3. april.

0

– Scandic Flesland Airport er et innovativt, miljøriktig hotell, med ny teknologi, sier hotelldirektør Birte Bratland Hevrøy.

– Hotellet har blant annet egne geobrønner og solfangere som produserer varme og kjøling til hele hotellet. Derfor har vi vært på jakt etter de menneskene som virkelig brenner for å drive et moderne hotell. De har vi funnet i vårt nye lederteam, sier hun.

Hotellet får 300 rom og 25 møterom. De to største møterommene vil ha plass til henholdsvis 500 og 1100 personer, og blir Vestlandets største kongresshotell. Bergen får med andre ord en ny arena for alt fra internasjonale kongresser til konserter og eventer.

– Hotellmarkedet i Bergen er tøft med mange nye hoteller som åpner denne våren. Derfor har vi vært opptatt av å rekruttere avdelingsledere med bred erfaring som også kompletterer hverandre, fortsetter Bratland Hevrøy.

Hun har fått på plass Tom Christian Hansen, som har lang fartstid fra hotell- og restaurantbransjen. Charlotte Vindenæs kjenner kundeperspektivet, Evelinn Kolltveit har solid kunnskap om Scandic-kulturen godt, Mats Lekve har erfaring fra flyplasshotell, Ann Karin har solid erfaring både med møte- og feriesegmentet, og Rositsa Ilieva skal levere bred teknisk kompetanse i tillegg til hotellerfaring.

Rositsa Ilieva har tidligere jobbet ved Scandic Byparken og ble i fjor nominert til HSMAIs Årets unge leder i reisebransjen. For henne var det en selvfølge å takke ja til å være med og bygge opp Scandic Flesland Airport fra start.

– Det er utrolig spennende å få være med på å åpne hotellet og bidra til å posisjonere det både her hjemme og internasjonalt. Prosessen så langt har vært lærerik, men jeg gleder meg til å sette i gang driften av dette høyteknologiske og miljøvennlige konferansehotellet hvor gjestene kan overnatte, ha møter og konferanser med god samvittighet, sier Ilieva.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder