Satser på forretningsreisende

Forretnings-reisende står allerede for ti prosent av brukerne av Airbnb, og nå skal utleieformidleren satse ytterligere i denne delen av markedet.

0

I fjor meldte Airbnb om samarbeidet med Concur, som hjelper selskaper med å håndtere reiseregninger. Bakgrunnen for dette var Airbnbs satsing inn mot forretnings-reisemarkedet. Rundt 250 foretak registrerte seg som brukere av tjenesten, og nå viser det seg at segmentet har hatt en solid vekst, skriver nettstedet Buying Businesstravel.

På denne bakgrunn lanserer Airbnb nå et nytt verktøy som gjør det mulig ikke bare for enkeltpersoner, men også for selskaper å booke overnatting og følge opp disse regnskapsmessig.

– Stadig flere forretnings-reisende velger å bruke Airbnb når de reiser, sier ansvarlig for forretningsutvikling og betalingstjenester i Airbnb, Lex Bayer.

– Det nye verktøyet gir en ny dimensjon for hvordan selskaper kan booke overnatting for alle sine reisende.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder