SAS med billige gruppereiser for ungdom

Prisene på det nye ungdomskonseptet er opptil 35 prosent lavere enn de normale gruppereisene.

0

Den 25. januar lanserte SAS et nytt gruppereisekonsept for unge reisende. Det nye konseptet er et komplement til SAS Ungdom, og henvender seg til de under 26 år som reiser i grupper på minst ti personer og som ikke har mulighet til eller ønsker å booke SAS ungdomsbilletter.

– Vi arbeider hele tiden med å utvikle og forbedre tilbudet til våre reisende og det gjelder også de unge reisende. SAS Ungdom er et populært og etterspurt produkt. Derfor er vi nå glade for å kunne tilby de unge et konsept der større grupper kan reise sammen til en lavere pris, men med samme SAS-fordeler, sier Stephanie Smitt Lindberg, sjef for produkt og kundelojalitet i SAS.

Prisene på ungdomsbillettene er opptil 35 prosent lavere enn de normale gruppeprisene. Samtidig kan 20 prosent av de reisende være voksne over 26 år, noe som gjør det nye konseptet spesielt attraktivt for blant annet skoler, idrettslag og ungdomsforeninger, eksempelvis ved skoleutflukter og språkreiser.

De nye ungdomsbillettene inkluderer setevalg, slik at de reisende kan sitte sammen i flyet, EuroBonus-poeng og en innsjekket bagasje. I tillegg er det mulig å forhåndsbestille mat og kjøpe ekstra bagasje.

Billetter kan bookes fra 25. januar 2017. Reiseperioden starter 25. januar 2017 og gjelder billetter for reiser innen Europa og Skandinavia.

Share.

About Author

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.