Samarbeid mellom Finnair, Skyscanner og Amadeus

Amadeus går sammen med Finnair og prissammenligningssiden Skyscanner for å lansere den nye løsningen Amadeus Altea NDC.

0

Reisebransjen drives i dag av personlige og skreddersydde reiseopplevelser. Samtidig har nettsteder for prissammenligninger økt avstanden mellom flyselskapene og kundene. Derfor går Amadeus sammen med Finnair og prissammenligningssiden Skyscanner for å lansere den nye løsningen Amadeus Altea NDC. Løsningen gjør det mulig for reisende å bestille Finnairs fly på hjemmesiden til Skyscanner, samt foreta tilvalg som setereservasjon, måltider og bagasje uten at de omdirigeres til flyselskapets hjemmeside.

Amadeus Altea NDC bygger på et felles API som er basert på IATAs løsning NDC (New Distribution Capability) som igjen er basert på en XML-meldingsstandard.

Løsningen er testet på plattformen til Skyscanner, men vil også bli tilgjengelig for andre prissammenligningssider og flyselskaper som ønsker å styrke sine kunderelasjoner med en mer personlig og sømløs kjøpsprosess.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder