Romantisk på Rosenkrantz

For andre år på rad har Thon Hotel Rosenkrantz Oslo blitt kåret til Norges beste hotell av Tripadvisor. Nå er hotellet også kåret til Norges mest romantiske.

0

På den årlige Travelers’ Choice-listen for 2018 er Thon Hotel Rosenkrantz Oslo nummer 1 på listen over Norges 25 beste hoteller. Thon Hotel Rosenkrantz Oslo er også kåret til Norges mest romantiske hotell, og ligger også blant topp ti i kategorien for best service.

– Teamet på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo har gjort en eksepsjonelt bra jobb og dette er et av våre mest populære businesshoteller i Oslo. Thon Hotels har satset mye på design, mat og teknologi. Plasseringer som dette viser at vi har gjort mye riktig og at gjestene liker hotellene våre. Det er veldig gøy at syv av våre hoteller har kommet med på topplistene for 2018, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Designansvarlig i Olav Thon Gruppen, Sissel Berdal Haga, og interiørarkitekt Trond Ramsøskar står bak oppussingen av Thon Hotels.

– Vi er så utrolig stolt over at gjestene våre nok en gang har stemt Thon Hotel Rosenkrantz Oslo frem som Norges beste hotell, og nå også som det mest romantiske, sier hotelldirketør ved Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, Christian Arnet.

– På Rosenkrantz har vi et fantastisk team med dedikerte medarbeidere som alle er opptatt av å skape genuine og gode gjesteopplevelser for hver eneste gjest. Tusen takk til alle gjestene våre som har stemt oss freml, sier Arnet videre.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.