Roar Ingdal ny styreleder ved Oslofjord Convention Center

Den erfarne bransjeveteranen Roar Ingdal er ansatt som ny styreleder ved Oslofjord.

0

Med toppledererfaring fra en rekke virksomheter innen eiendom og reiseliv, skal han lede milliardsatsingen som når det står ferdig i 2021 gjør Oslofjord til det største resort- og conventionsenteret i Nord-Europa.

Med bakgrunn blant annet som CEO i First Hotels og Norlandia Hotels, konserndirektør i Nordic Choice Hotels, CEO i hotelleiendomsselskapet Norgani samt CEO Nordic i Royal Caribbean Cruises, har Oslofjord Convention Center hentet Ingdal som styreleder til selskapene Oslofjord Property AS, Oslofjord Operations AS og Oslofjord Convention Center AS. Med sin betydelige erfaring skal han lede selskapene inn i en fase med sterkt fokus på vekst og drift nå som de enorme utbyggingsprosjektene suksessivt ferdigstilles.

Implementerer kraftig kommersiell satsning

– Oslofjord er allerede en anerkjent leverandør av store og komplekse arrangementer. Men snart er vi også en enestående destinasjon med fantastiske resortfasiliteter. I 2021 ferdigstilles investeringer for 3 milliarder kroner. Da har vi på plass enda større konferanse-fasiliteter med flerbruksmuligheter i tillegg til 15 nye hotellbygg, samt badeanlegg. Derfor implementerer vi nå en kraftig kommersiell satsning for å vokse i Norge, Skandinavia og Europa. Antallet arrangementer skal dobles innen 2019 sammenlignet med 2016-nivå, sier Ingdal som sier han er privilegert over å få muligheten til å lede denne gigantsatsingen.

Styrker organisasjonen ytterligere

– Vi er svært glade for å ha fått med Roar på laget. Hans omfattende erfaring fra sterke kommersielle selskaper bidrar til en ytterligere profesjonalisering av vår organisasjon. Han kjenner markedet vi retter oss mot meget godt, og hans kompetanse og nettverk er svært verdifullt for Oslofjord. Med Ingdal på plass er styret godt rustet til å videreutvikle Oslofjord i tiden fremover, sier styreleder Alf Aadalen i Oslofjord Holdning.

Unikt i europeisk sammenheng

Den nye styrelederen mener Oslofjord er en enestående kombinasjon av strategisk beliggenhet og topp moderne kongress- og resortfasiliteter. Ferdigstilt vil anlegget disponere 2400 rom inklusive 1600 suiter. Samlet konferansekapasitet blir på 6800 sitteplasser, alt idyllisk beliggende ved Oslofjorden 18 minutter fra Torp Sandefjord lufthavn en drøy time fra Oslo.

Et av de største utbyggingsprosjektene on-shore i Norge

Det første av de 15 hotellbyggene tegnet av mesterarkitekten Niels Torp står klart sommeren 2017. Som et ledd i Oslofjords resortsatsning skal det også bygges en topp moderne innendørs ishockeybane, en gigantisk ny flerbrukshall, to utendørs kunstgressfotballbaner, tennisbaner, scateboardpark, innendørs lekeland, treningssenter samt badeanlegg.

– Når dette kombineres med våre multifunksjonelle og fleksible møteplasser utstyrt med det best tenkelige tekniske utstyret, blir vi enda mer attraktive for arrangører av konferanser og kongresser, av sport-, kultur- og bedriftsinterne arrangementer samt for tros- og livssynsorganisasjoner. Jeg ser virkelig frem til å bidra til å realisere det betydelige kommersielle potensialet Oslofjord representerer med de positive ringvirkninger det vil få lokalt og regionalt, sier Ingdal.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder