Rekordlav kriminalitet i New York

Et markant fall i kriminaliteten i første kvartal 2017 sammenlignet med første kvartal 2016 betyr at New York nå er på sitt sikreste nivå i moderne tid.

0
Nivået av kriminalitet i New York var fortsatt i nedgang i mars 2017, hvilket gjør første kvartal til byens sikreste periode i moderne tid. Sammenlignet med første kvartal 2016 har man i samme periode registrert et fall på 5,2 prosent, hvilket tilsvarer 1 219 færre kriminelle handlinger.
Tallene for mars måned er i seg selv imponerende lesning, sammenlignet med samme måned i fjor. Her er antallet kriminelle handlinger redusert med hele 8,7 prosent.
– Den fortsatte negative veksten i mengden av kriminalitet i de fem bydelene er intet mindre enn fantastisk, og vi er spesielt stolte over de lave tallene det siste kvartalet, som er de laveste i moderne tid, sier New Yorks borgermester, Bill de Blasio.
– Utviklingen er særlig et resultat av New York Police Departments effektive arbeid og den nye proaktive modellen som er rullet ut i alle fem bydeler, mener han.
Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder