Travellink tilbyr billigere roaming med mobilen

Som første online-reisebyrå (OTA) tilbyr Travellink nå sine reisende å ringe og surfe over hele verden uten roamingavgift.

0

– Nå gir vi våre reisende et veldig godt alternativ til teleoperatørenes høye roamingpriser, fremfor alt i USA og til andre destinasjoner langt unna, sier Travellinks Nordensjef, Erik Wikander.

Tjenesten tilbys ved hjelp av MobiTrotters app, som kombinerer vanlig mobiltelefoni med IP-telefoni, noe som betyr kraftig reduserte priser. Tjenesten fungerer via WiFi eller med et lokalt simkort, og gir reisende mulighet til å ringe fra sine ordinære telefonnumre via appen MobiTrotter.

– Vi er svært glade for at Travellink nå tilbyr våre tjenester til sine reisende i hele Norden, sier adm.direktør Peter Bjurström i MobiTrotter.

MobiTrotters app retter seg i første omgang mot kunder som reiser utenfor EU. Med appen ringer man helt gratis til andre MobiTrotter-brukere innenfor samme WiFi-soner. De som vil ha full dekning og ikke vil være avhengige av WiFi, kan bruke appen sammen med et lokalt simkort eller Skyroam WiFi hotspot. Skyroam er en «dings» som raskt og enkelt gir reisende sikker internettoppkobling for opptil fem ulike brukere på telefoner, nettbrett og laptop.

Tjenesten gir samtale- og datadekning til lave priser uansett hvilket land kunden besøker.

– De reisende sparer opptil 95 prosent på å ringe og ta imot vanlige GSM-samtaler, og det er enda mer å spare på mobilsurfing sammenlignet med ordinære roamingpriser, sier Peter Bjurström.

MobiTrotters mobiltjenester kan bestilles på Travellinks hjemmeside.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder