Thon til topps

Thon Hotels tar både første- og annenplass, og har fem av sine hoteller på topp ti-listen over reisebyråkunders favoritthoteller i Norge.

0

Det er Berg-Hansen Reisebureau som har spurt sine kunder om hvilke hoteller de liker best, og helt øverst på listen ligger Thon Hotel Rosenkrantz Oslo.

– Jeg er ydmyk fordi det er så mange sterke kandidater på denne listen, og stolt fordi de ansatte på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo brenner for å yte service og leverer kvalitet i alle ledd til våre gjester, sier hotelldirektør på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, Lars Petter Mathisen til hrrnett.no.

– Vi har ligget på førsteplass på TripAdvisor i to år nå og vi kom på annenplass i Norges beste frokost-konkurranse i 2016. Og nå kårer kundene til Berg-Hansen oss til deres favoritthotell – det er gøy.

Annenplassen går til Thon Hotel Lofoten i Svolvær, mens Thon Hotel Rosenkrantz Bergen havner på 4. plass. Thon Hotel Fosnavåg og Thon Hotel Kautokeino ligger på henholdsvis 7. og 8. plass i årets kåring.

– Jeg er kjempestolt og beæret over å havne på en liste som gjestene velger selv og ikke bransjen. Berg-Hansen har mange forretningskunder, og vi har jobbet hardt og målrettet mot kurs- og konferansemarkedet i mange år. Vårt hotell ligger i en by med 4000 innbyggere, men vi har klart å skape noe unikt utenfor storbyen, sier hotelldirektør på Thon Hotel Lofoten, Erik Taraldsen.

Berg-Hansen Reisebureau forteller at det er mer enn 60 000 hotellvurderinger som førte til topp 10-listen.

– Våre kunder er primært forretningsreisende. I tillegg har vi også en god vekst i privatreisemarkedet, sier June Aronsen Jakola, Hotell & Ferie-leder hos Berg-Hansen.

– Denne kåringen er basert på evalueringer av våre kunder om deres vurdering av hotellopphold bestilt gjennom Berg-Hansen. Samlet har det kommet inn over 60.000 hotellvurderinger i 2016. Vi ser at våre kunder setter pris på de grepene Thon Hotels har gjort de siste årene. Hele fem av ti hoteller på favorittlisten er et Thon-hotell. Det er bare å gratulere Thon Hotel Rosenkrantz i Oslo som er kåret til favoritthotellet blant våre kunder,

– Thon Hotels har satset stort på design, teknologi og mat – og det er veldig moro å se hvordan dette vises i kåringer slik som denne. Vi får mange gode tilbakemeldinger fra våre gjester, og det at Berg-Hansens kunder kårer fem av våre Thon-hoteller blant deres ti favoritthoteller, betyr mye for oss, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Her er Berg-Hansens topp 10 liste

 1. Thon Hotel Rosenkrantz Oslo
 2. Thon Hotel Lofoten
 3. Farris Bad
 4. Thon Hotel Rosenkrantz Bergen
 5. The Thief
 6. Clarion Collection Hotel Helma
 7. Thon Hotel Fosnavåg
 8. Thon Hotel Kautokeino
 9. Hotel Continental
 10. Scandic Nidelven
Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder