Politiet valgte HRG Nordic

Reisebyråkjeden HRG Nordic vant anbudskonkurransen om å levere reisebyråtjenester til politiet i Norge.

0

For de neste fire årene regner politiet med å bruke 570 millioner kroner på hotelltjenester og 770 millioner på fly, både nasjonal og internasjonalt. De fleste bestillingene vil skje gjennom den nye kontrakten med HRG Nordic.

– Vi er utrolig stolte og lettet over å ha vunnet dette anbudet, sier Christer Nordlund, administrerende direktør i HRG Nordic.

Det er første gang politiet har invitert til en samlet anbudskonkurranse for hele etaten. HRG Nordic har de siste årene hatt en avtale som reisebyrå for Politiets Utlendingsenhet.

– For vår del er dette en tillitserklæring på at vi hevder oss på kombinasjonen av kompetanse, pris og erfaring. Vi har jobbet hardt for å synliggjøre fordelene politiet får ved å velge oss. Vi gleder oss til å kunne bidra til å gjøre reisebestillingene deres bedre og mer effektive, sier HRG Nordic-sjefen.

Avtalen er for totalt fire år, med mulighet for to års forlengelse.

– HRG Nordic vinner ut fra en totalvurdering på pris og kvalitet og vi ser frem til et godt samarbeid de neste årene, sier Sigurd Ringheim, avdelingsdirektør Anskaffelser og juridisk i Politiets Fellestjenester.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder