Endringer i ledelsen i Egencia Norge

Fra 2. mai tok Anders Lindqvist over for Rune Feltman som ny administrerende direktør for forretningsreisebyrået i Norge.

0

Anders har solid erfaring fra IT-bransjen, og kommer fra stillingen som Country Manager for Symantec/Veritas i Norge og Sverige. 

Bringer IT kompetanse og lederskap til Egencia Norge

Anders Lindqvist er opprinnelig svensk, men har bodd og jobbet i Norge i over 20 år. At jobben som administrerende direktør i Egencia Norge gikk til en mann med 20 års erfaring i IT-bransjen, understreker viktigheten av de innovative teknologiske løsningene som Egencia tilbyr. Han har tidligere jobbet i selskaper som Veritas (Symantec), IBM og Siemens. 

Senior VP, Egencia EMEA, Christophe Peymirat forventer at denne IT-kompetansen vil ha stor overføringsverdi til Egencia, og selskapets innovative løsninger til forretningsreisende i Norge.

– Egencia er unik i forretningsreisebransjen fordi vi eier og utvikler en innovativ global teknologiplattform som forandrer måten bedrifter og organisasjoner driver travel management på. Anders har med seg mange år med ledererfaring innenfor teknologiløsninger for B2B som vil bidra til å utvikle forretningen i Norge, sier Peymirat. 

Lindqvist ser fram til å bli kjent med kollegaene og gleder seg til å bli del av et globalt, dynamisk selskap.

– Egencia er i en veldig sterk posisjon til å ta markedsandeler både i det norske og internasjonale forretningsmarkedet, ikke minst fordi selskapet er en del av det globale Expedia Group. Jeg ser frem til å jobbe med et flott team av erfarne og dyktige medarbeidere, sier Anders Lindqvist.

En forretningsreiseveteran går videre til nye utfordringer

Anders skal fylle rollen nå som Rune Feltman går av både som administrerende direktør for Norge og Vice President for Norden. Dette markerer også at Rune nå forlater reiselivsbransjen. Han innrømmer at selv om det føles rart å forlate en bransje etter over 15 år, ser han frem til neste fase av karrieren.

– Jeg føler at dette er et naturlig tidspunkt for nye utfordringer. I løpet av mine drøye syv år i Egencia har jeg hatt det privilegiet å være vitne til en vellykket fusjon og er stolt over å kunne forlate selskapet etter å ha fullført den viktige prosessen med å implementere Egencias innovative globale teknologi til alle våre nordiske kunder. Jeg er overbevist om at Egencia vil være vinneren i forretningsreisemarkedet også fremover.

Christophe Peymirat, Senior VP, Egencia EMEA sier:

– Det er med blandede følelser vi takker av Rune. Vi er svært fornøyde med hans solide lederskap og de resultatene han har levert. Rune er en dyktig og bunnsolid næringslivsleder og jeg har hatt stor glede av å jobbe med ham. Samtidig som han vil bli savnet, ønsker vi ham det beste i denne nye fasen av sin karriere.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder