Best Western og Expedia utvider samarbeidet

Hotellkjeden Best Western og nettreisebyrået Expedia har inngått en strategisk allianse som skal utvide det allerede eksisterende samarbeidet mellom de to selskapene.

0

Ifølge pressemeldingen fra de to innebærer samarbeidet blant annet at Expedias programvare MeetingMarket skal brukes på mer enn 200 av West Westerns hoteller over hele Tyskland. Dermed er hotellkjeden den første på verdensbasis som tar i bruk denne teknologien på denne måten.

Fra og med januar neste år skal MeetingMarket integreres på Best Westerns tyske hjemmeside. Dermed blir det mulig ved Expedias teknologi å styre møte- og konferansevirksomheten til best Western strategisk.

Expedias programvare gjør det mulig for kundene å kontrollere tilgjengelighet og prisinformasjon, og til og med å konfigurere og booke konferanselokaler, overnatting, mat og utrustning med noen få klikk.

– MeetingMarket er utviklet gjennom bruk og læring, der vi hele tiden har søkt etter løsninger som oppfyller behovet hos våre partnere og konsumentene, sier administrerende direktør Cyril Ranque i Expedia-selskapet Lodging Partner Services.

– Denne teknologien representerer et stort sprang videre fra tidligere manuelle og ineffektive prosesser, som i fullt monn fortsatt finnes i hotellbransjen.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder