Berg-Hansen satser i Haugesund

Fra 3. oktober i år blir Haugesund Travel AS en del av Berg-Hansen. – Avtalen åpner for nye og spennende muligheter, sier daglig leder Odd Erik Salvesen.

0

Reisebyrået, som er et frittstående byrå markedsført under navnet goTO, har i dag kontorer i sentrum av Haugesund, på Oasen kjøpesenter og på Haugesund flyplass. De 12 ansatte jobber i hovedsak med gruppe- og feriereiser, og har hatt suksess med blant annet egenproduserte turer.

Nå ønsker de i tillegg å satse på jobbreisemarkedet. Det er et stort potensiale for nye kunder i denne regionen, mener daglig leder.

– goTO skal fortsette å gjøre det vi er gode til, nemlig å utvikle og selge reiseprodukter fra Haugesund Lufthavn til ulike destinasjoner, fortsetter Salvesen.

– Som franchisetaker hos Berg-Hansen vil vi få tilgang til enda flere avtalepriser og reisemål. Eksempelvis vil vi endelig kunne tilby charter-destinasjonene til våre kunder direkte fra Helganes. Vi vil også få tilgang til hotell- og flyavtalene til Berg-Hansen, noe som vil styrke vår konkurransedyktighet

– Vi er i en bransje hvor det skjer en enorm utvikling fra dag til dag, sier Salvesen videre.

– Derfor må vi følge med både faglig og på teknologisiden. Det er kombinasjonen av dette som gir de beste reiseproduktene til våre kunder. Samarbeidet med Berg-Hansen gir oss tilgang til teknologi og verktøy vi ellers ikke ville hatt.  Berg-Hansen ønsker å vokse og vil satse på lokal tilstedeværelse.

Berg-Hansen har investert mye i både reiserådgiverkompetanse og utvikling av digitale tjenester gjennom årene.

– Vi har en onlinetjeneste i verdensklasse som gjør det effektivt å være på jobbreise. Haugesund Travel AS har på sin side høy kunnskap innen feriemarkedet. Dette samarbeidet vil derfor tilføre oss en stor verdi, og deling av kompetanse begge veier vil bli en viktig del av samarbeidet, sier key account manager for kjeden, Astrid Henriksen.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder