Torleif Ernstsen ny finansdirektør i Hurtigruten

Ernstsen (39) er siviløkonom med spesialisering i finans og statsautorisert revisor, og jobber i dag som direktør i corporate finance-avdelingen ved Carnegies Oslo-kontor.

0

Konsernsjef Daniel Skjeldam i Hurtigruten er svært fornøyd med at Ernstsen nå blir en del av selskapets toppledelse.

– Torleif har jobbet med Hurtigruten i ulike roller siden 2007, blant annet som rådgiver for TDR Capital under kjøpet av selskapet. Det er en stor fordel for oss å få en ny finansdirektør som er så godt kjent med selskapet og vår finansielle struktur. Jeg gleder meg til å få Torleif om bord, sier Skjeldam.

Ernstsen begynner i Hurtigruten 1. februar.

– Etter å ha jobbet med Hurtigruten gjennom flere år, har jeg blitt veldig imponert over selskapets sterke finansielle og operasjonelle utvikling. Jeg ser fram til å mønstre på laget som skal fortsette å styrke Hurtigrutens posisjon langs norskekysten, som verdensledende på ekspedisjonsseilinger i arktiske og antarktiske strøk, og til nye spennende destinasjoner, sier Ernstsen.

Torleif Ernstsen tar over stillingen som finansdirektør etter Asta Lassesen (35), som har hatt jobben siden 2011. Før helgen ble det kjent at hun går over i en ny stilling som kommersiell direktør i Hurtigruten.

Inntil Ernstsen er på plass i sin nye stilling, vil Lassesen fungere både som finansdirektør og kommersiell direktør i Hurtigruten.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder