Cruise-nyhet fra Ving

I samarbeid med Thomas Cook Airlines og Costa Cruises tilbyr Ving en 16-dagers cruisepakke fra Karibia til Middelhavet i mars neste år.

0

Takket være gode samarbeidspartnere har feriearrangøren satt sammen en cruisepakke som inkluderer direktefly fra Oslo, to overnattinger på Guadeloupe og to ukers cruise med et av Costa Cruises største skip, Favolosa.

Under 700 kroner døgnet

– Dette er virkelig en unik mulighet hvis du vil utforske både karibiske og europeiske ferieperler og samtidig krysse Atlanterhavet til sjøs. Med en fra-pris på under 11 000 kroner, inkludert helpensjon om bord, får du dessuten veldig mye for pengene, sier kommunikasjonsdirektør Tonje Løkaas Fossum i Ving.

Turen starter i Pointe-á-Pitre på Guadaloupe. Hit flyr du direkte fra Oslo med Vings eget flyselskap, Thomas Cook Airlines. Etter to overnattinger på den karibiske øya går gjestene om bord i Favolosa.

I Karibia stopper skipet på Saint Lucia og Barbados før det setter kursen mot Europa. Etter seks døgn til havs ankommer det Tenerife for et dagsstopp. Deretter blir det et døgn til havs før fartøyet seiler inn til Gibraltar. Her blir det også mulig å gå i land, før den siste etappen går til Marseille.

Flyturen hjem skjer med Thomas Cook Airlines fra Marseille til Oslo.

Priseksempel: Fra 10 995 kroner per person når to personer deler innvendig lugar. Avreise Oslo 30/3 og hjemreise fra Marseille 14/4. Inkluderer fly, transfer og cruise med helpensjon om bord. Obligatorisk tips kommer i tillegg.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder