Cruise-dager i Hamburg

Den 9. september samles tilsammen 1.575 meter skip, 502.946 tonn bruttovekt og 17.140 mennesker for å delta i den årlige cruisefestivalen i hansabyen.

0

Seks store cruiseskip geleidet av 24 følgebåter forlater havnen samtidig og kjører nedover elven Elbe. Et fantastisk fyrverkeri rammer inn hendelsen. Det er sjette gang at dette publikumsvennlige arrangementet går av stabelen.

Fra 8. til 10. september i år kan du finne tradisjonelle, maritime markeder og mat og drikke mellom cruiseskipterminalene HafenCity og Altona. I tillegg er her både spaopplevelser og informasjon om temaet „Å jobbe der andre ferierer“. I tilknytning til cruisedagene kan du også besøke Europas ledende cruisemesse, „Seatrade“, i Hamburg fra 6. til 8. september.

Også i 2017 er det kunstneren Michael Batz som har ansvar for «Blue Port Hamburg», og han kommer til å belyse havnen mellom Elbbrücken (Elbebroene) og Övelgönne (en promenade langs Elbe). Mer enn 100 gjenstander, som flytebrygger og heisekraner, kommer til å lyse i en magisk blåfarge.


 Les mer om Hamburg Cruise Days her. 

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder