Browsing: Rederi

Nyheter
0

NCL lanserer sommerrutene for 2020

Norwegian Cruise Line åpnet i går opp for salg av rutene for sommeren 2020 for 11 av sine 17 skip, deriblant reiser med Norwegian Encore, selskapets store nyhet som setter seil i 2019.

Nyheter
0

Stena Line introduserer AI-assisterte fartøy

Som en sentral del av Stena Lines arbeid for å redusere forbruket av drivstoff og minimere innvirkning på miljøet, driver selskapet nå en pilotstudie der kunstig intelligens-teknologi implementeres om bord på skip.

Intervjuet TN+
0

Intervjuet: Frøken Cruise

Anya Tonn er bokstavelig talt flasket opp med cruise. Sammen med faren Peter Tonn drev hun Ask Mr Cruise, som fra 1980-tallet var en institusjon innen cruiseformidling i Norge. I fjor solgte hun selskapet til Cruise.no, men fulgte selvsagt med på lasset.

Nyheter
0

Color Line bygger nytt logistikksenter i Hirtshals

I tråd med Color Lines miljøprofil bygges senteret etter danske standarder og krav der bærekraftige løsninger er prioritert. Det første spadetaket tas fredag, og de første 9 400 m2 av bygget vil stå klare i september 2019.

Nyheter
0

Stena Line styrker rutenettet

Etter sommeren vil Stena Line omplassere tre skip på tre ruter. Målet er å ytterligere forbedre service og tilgjengelighet for kundene og optimalisere driften i tråd med markedsutviklingen.

1 2 3 59