Browsing: Rederi

Nyheter
0

Full oppgradering av MS Richard With

Mer komfort, ny teknologi og bedre kontakt med den spektakulære norskekysten. Etter det største oppgraderingsprosjektet i Hurtigrutens historie, vil MS Richard With gjenoppstå som flunkende ny.

Nyheter
0

Color Line mot landstrøm i Kiel

Fra april 2019 vil cruiseskipene Color Magic og Color Fantasy koble seg på når de ligger til kai. Landstrøm fjerner utslipp av skadelig stoffer og reduserer støyen betydelig under landligge.

Nyheter
0

Celebrity øker med Celebrity Apex

Et av cruiseskipene verden knytter størst forventninger til, er Celebrity Apex fra den berømte Edge Class-serien til Celebrity Cruises, som vil bli lansert og døpt i Storbritannia i april 2020.

Nyheter
0

NCL lanserer sommerrutene for 2020

Norwegian Cruise Line åpnet i går opp for salg av rutene for sommeren 2020 for 11 av sine 17 skip, deriblant reiser med Norwegian Encore, selskapets store nyhet som setter seil i 2019.

Nyheter
0

Stena Line introduserer AI-assisterte fartøy

Som en sentral del av Stena Lines arbeid for å redusere forbruket av drivstoff og minimere innvirkning på miljøet, driver selskapet nå en pilotstudie der kunstig intelligens-teknologi implementeres om bord på skip.

Intervjuet TN+
0

Intervjuet: Frøken Cruise

Anya Tonn er bokstavelig talt flasket opp med cruise. Sammen med faren Peter Tonn drev hun Ask Mr Cruise, som fra 1980-tallet var en institusjon innen cruiseformidling i Norge. I fjor solgte hun selskapet til Cruise.no, men fulgte selvsagt med på lasset.

1 2 3 60