RCL får ny salgssjef i Norden

Simen Opsahl er ansatt som ny salgssjef i Norden for cruiserederiet RCL Cruises Ltd.

0

Opsahl har ni års erfaring leder- og salgsroller internt i RCL, samt tidligere erfaring fra andre velkjente reiselivsbedrifter som blant annet Globetrotter (Thomas Cook) og Wikstrøm Reiser.

Han tiltrådte sin nye rolle som Head of Sales Nordic fra 1. august. I den jobben vil han ha det overordnede salgsansvar for merkevarene Royal Caribbean International, Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises i Norden. Han vil lede et team av selgere, og selskapet beholder sin struktur med Country Sales Managers per land.

Simen Opsahl.

– Simens omfattende erfaring fra RCL og andre reiselivsbedrifter gjør ham veldig godt rustet til å styrke vår distribusjon og øke vårt salg i Norden. Vi opplever en meget positiv vekst i det nordiske markedet, og i et globalt perspektiv er vi en region selskapet ønsker å satse på, sier administrerende direktør Mats Jacobsson.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder