Rajiv Rajian til Amadeus

Etter Amadeus’ majoritetsoppkjøp av det tyske teknologiselskapet i:FAO og en vellykket lansering av Amadeus Cytric Travel & Expense, er Rajiv Rajian utnevnt til global sjef for forretningsreiser.

0

Hos Amadeus vil Rajiv få det overordnede ansvar for å sikre fortsatt vekst for hele Amadeus’ forretningsreiseportefølje, som omfatter globale reisebyråer (TMC), nisje- og nettverks-kunder samt bedrifter.

Forretningsreiser er et stadig voksende forretningsområde, og i følge Global Business Travel Association (GBTA) er det forventet at forretningsreiser vil ha en global omsetning på 1,6 milliarder dollar i 2020.

Rajiv har 20 års erfaring med forretningsreiser, markedsføring, strategi, fusjoner og oppkjøp, og kommer fra stillingen som kommersielt virksomhetsansvarlig hos Sabre Travel Network.

Del.

Om forfatteren

Sjefredaktør, REIS tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

The travel news MAGAZINES!

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder