Rajiv Rajian til Amadeus

Etter Amadeus’ majoritetsoppkjøp av det tyske teknologiselskapet i:FAO og en vellykket lansering av Amadeus Cytric Travel & Expense, er Rajiv Rajian utnevnt til global sjef for forretningsreiser.

0

Hos Amadeus vil Rajiv få det overordnede ansvar for å sikre fortsatt vekst for hele Amadeus’ forretningsreiseportefølje, som omfatter globale reisebyråer (TMC), nisje- og nettverks-kunder samt bedrifter.

Forretningsreiser er et stadig voksende forretningsområde, og i følge Global Business Travel Association (GBTA) er det forventet at forretningsreiser vil ha en global omsetning på 1,6 milliarder dollar i 2020.

Rajiv har 20 års erfaring med forretningsreiser, markedsføring, strategi, fusjoner og oppkjøp, og kommer fra stillingen som kommersielt virksomhetsansvarlig hos Sabre Travel Network.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder