Radisson Blu Resort har åpnet i Świnoujście i Polen

Radisson Blu åpnet nylig en eksklusiv resort i den populære polske byen Świnoujście. Resorten ligger kun et par meter fra stranden og er den første og eneste luksusresorten i Świnoujście.

0

– Radisson Blu Resort Świnoujście er et utmerket tilskudd til vår eksisterende portefølje av førsteklasses hoteller i Polen. Resorten representerer Carlson Rezidors ambisiøse vekstplaner i landet. Vi er veldig glade for å åpne vårt ikoniske Radisson Blu varemerke i Świnoujście og vise frem denne spennende destinasjonen til våre gjester fra hele verden, sier Yilmaz Yildirimlar, Senior Area Vice President for Rezidor Hotel Group i Sentral- og Sør Europa.

Radisson Blu Resort i Świnoujście har 317 rom i tidsriktig design, 22 sofistikerte juniorsuiter og en klassisk presidentsuite på 100m2 i 12. etasje. I tillegg til utsikt over det Baltiske Hav, kan gjestene glede seg over fasiliteter som spa, badeland og treningssenter med egen klatrevegg når de besøker den nye resorten. På toppen av det som er byens høyeste bygning ligger også et innbydende «infinity pool» som gir gjestene fantastisk utsikt over byen og havet. I tillegg finnes en egen musikklubb, bowlingbane, mange parkeringsplasser, en à la carte- og buffetrestaurant, samt lobbybar og en cafe i hotellets 13. etasje.

Møte- og konferanseområdet er på omkring 1000m2 og tilbyr det siste innen teknologiske løsninger. For gjester som ønsker å holde kundearrangementer og private selskaper, tilbys et 500m2 stort og lokale. Radisson Blu Resort i Świnoujście er LEED-sertifisert (Leadership in Energy and Environmental Design) og er det første femstjerners hotellet i Polen, designet og bygget for å møte strenge bærekraftsstandarder. Med denne nye resorten har nå Carlson Rezidor Hotel Group totalt 14 hoteller i drift og under utvikling i Polen.

Eieren av hotellet, Jan Wróblewski, forteller at gjestene kan nyte det glitrende Baltiske hav og stranden kun 50 meter fra resorten.

– Radisson Blu er anerkjent verden over for sin prisvinnende design og servicefilosofi, og er en perfekt match for Świnoujście som er kjent for sin spa- og helseprofil. Vi er overbevist at Radisson Blu Resort vil glede våre gjester og gjøre at de ønsker seg tilbake denne fantastiske plassen, sier Jan Wróblewski.

Świnoujście er kjent for sin vakre natur, så vel som for det rike tilbudet av kulturopplevelser og aktivitetsmuligheter. En rekke konserter, utstillinger og festivaler finner sted året rundt. Destinasjonen kan nås med tog og med ferge som går daglig fra både Ystad og Trelleborg. I tillegg går det fly til den regionale flyhavnen Heringsdorf.

Share.

About Author

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.