Quality Hotel satser på barna

I sommerperioden frem til 20. august lanserer Quality Hotel et nytt aktivitetskonsept, “Barnas Sommer”, for barn på alle 60 hotell i Norden.

0

– Hos Quality Hotel kommer du som gjest til dekket bord. Vi ønsker å tilrettelegge for både store og små gjester som bor hos oss, og vi gleder oss til å ta fatt på sommeren med skattejakt for barna og aktivitetsrom med morsomme spill, for alle og enhver», sier Eivind Tangvik, Senior Vice President Quality Hotel i en pressemelding.

Konseptet “Barnas Sommer” er laget for å aktivisere de minste hotellgjestene, og fra 16. juni vil alle Quality Hotel i Norden arrangere daglige skattejakter. Ved ankomst får barna spesiallagde skattkister som i løpet av jakten skal fylles med skatter, blant annet en gullmynt som kan veksles inn mot en softis på jaktens siste stopp. I tillegg til skattejakten, vil alle hotellene tilby aktivitetsrom med brett- og bordspill, samt en helt ny sommermeny for barn.

– Det er fantastisk at vi kan tilby familier noe ekstra morsomt på vårt og alle Quality Hotel i Norden. Vi gleder oss til å ønske barna velkommen til en storslått sommer hos oss, sier Kjetil Røed, hotelldirektør på Quality Hotel Edvard Grieg.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder