Per G. Braathen til årets lederseminar

Det digitale skiftet er langt på vei en velsignelse for en bransje i sterk endring. Eller er det det? Vi tar debatten i forkant av årets Grand Travel Award, med reiselivsnestoren Per G. Braathen som innleder.

0

Klassiske reiseoperatører som Ving og Apollo selger nå mesteparten av sine reiser over ulike digitale plattformer. Det samme gjør flyselskapene og hotellene. Særlig knyttet til sistnevnte har debatten til tider rast om tredjeparts (eks. OTA-ene) andel i denne distribusjonen – og hvordan dette påvirker inntektsgrunnlaget for hotellene.

I den forbindelse har vi invitert den kjente reiselivsmannen Per G. Braathen til å innlede til debatt. Han vi snakke om sin lange reise i reiselivet, de mange endringene underveis, og ikke minst hvordan han ser for seg fremtidens reiselivsbransje i en stadig med digitalisert verden.

I forlengelsen av Braathens innlegg har vi invitert noen av bransjens viktigste stemmer på dette området til paneldebatt, om hvordan reisebransjen skal håndtere dette videre.

Meld deg på årets debatt HER!

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder