Opplev Oslo med ny app

Sommeren er så definitivt over, men Oslo er så mye mer enn en sommerby. Appen Lokalii viser deg hvilke aktiviteter Oslo har å by på, selv om solkremen er byttet ut med frakken.

0

Med Lokalii-appen er Oslo for dine føtter. Her finner du helt unike lokale oppdagelser, aktiviteter og opplevelser i hovedstaden.

– Å gå turer og utforske Oslo-marka er helt fantastisk, men Oslo har mye mer å by på. I alle nabolag finnes det mennesker som har hobbyer og interesser som de kan tilby gjennom Lokalii-appen. Det er nettopp dette som gjør Lokalii unik – hver eneste dag kan du oppdage noe nytt å gjøre og skape magiske øyeblikk for deg og dine, sier Pouria Ruhi i Lokalii.

– Start dagen med å fly over byen eller padle ned Akerselva i en kajakk før du lunsjer med en portugisisk kaffeopplevelse. Er det overskyet kan du lære deg å fotografere uten kamera, før du får en Eritreisk matopplevelse og ender kvelden med en som tar deg med ut på byens beste utesteder, sier Ruhi.

Visit Oslos The Great Escape to Oslo-video, som nærmest har tatt hele verden med storm og har over to millioner visninger på Facebook og Youtube, viser noe av det en litt annerledes Oslo-ferie kan være. Stand up padle-delen av filmen er levert av Lokalii.

– Visit Oslo-videoen viser Lokaliis mange muligheter – med en god dose aktiviteter og intimkonserter. Lokalii skal være ditt lokalkompass når du ikke har en god plan for din neste date, eller når du ikke vet hva du skal gjøre med barna på søndag.

Lokalii kan lastes ned gjennom Apple Store eller Google Play og er svært enkel å bruke.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.