Nytt stockholmshotell til First

First Hotel Brommaplan er det åttende Stockholmshotellet til First Hotels, beliggende nær knutepunkt som Solna, Kista og Sundbyberg, og knapt et kvarter med t-banen fra sentrum.

0

– Vi er i full gang med å pusse opp 41 av 68 rom, og vil renovere resterende arealer fortløpende. Når vi i tillegg blir en del av First Hotels er jeg sikker på at vi kan øke omsetningen vesentlig, sier Tomas Ablahad, hotelldirektør ved First Hotel Brommaplan.

Hotellet er det eneste hotelltilbudet på Brommaplan og blir en del av First Hotels fra 1. januar 2017.

First Hotels har etter denne signeringen 40 hoteller i Sverige og har et uttalt mål om fortsatt vekst.

– Målet til First Hotel Brommaplan er å doble omsetningen i løpet av to år, sier Daniel Atteroth, direktør for forretningsutvikling i First Hotels.

– Målet til First Hotel Brommaplan er å doble omsetningen i løpet av to år, sier Daniel Atteroth, direktør for forretningsutvikling i First Hotels.

– Beliggenheten til hotellet er strategisk viktig, og med First Hotel Brommaplan kompletterer vi vår portefølje i Stockholm ytterligere. Det er med stor glede jeg kan ønske Tomas Ablahad og hans team velkommen til First Hotels, sier Daniel Atteroth, direktør for forretningsutvikling i First Hotels.

Hotellet ligger i et området hvor mange store bedrifter har hovedkontor.

– Hoveddelen av gjestene er forretningsreisende, et segment vi ytterligere vil forsterke oss på gjennom dette samarbeidet. I tillegg forventer vi at First Hotels omfattende distribusjons- og salgsapparat vil hjelpe oss å fylle hotellet også i de periodene med lav forretningsreiseaktivitet, sier Ablahad.

First Hotel Brommaplan ble oppført i 1957 og het tidligere «Flyghotellet» på grunn av sin nærhet til flyplassen på Bromma. Etter eierskiftet 1. januar 2016 gjennomgår hotellet en storstilt renoveringsprosess.

– Dette er et moderne hotell med romslige, lyse rom og stilren, skandinavisk design. Det ligger bare noen kilometer fra Bromma Flygplass og Friends Arena, og er et sentrum for sport i Stockholms-regionen, sier Atteroth.

I umiddelbar nærhet til hotellet er blant annet haller for idrett, tennis og svømming, og det er kort vei til en av Sveriges vakreste golfbaner, Drottningholm Golfklubb.

– På hotellets flotte takterrasse, går det også an å avslutte en trenings- eller golfdag med god drikke og nyte solnedgangen, avslutter Atteroth.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder