Nytt Scandic-hotell i København

Scandic Hotels har inngått en langsiktig avtale med utleier HM 2 om drift av det nye storhotellet Scandic Spectrum i København sentrum.

0

Scandic Spectrum – i direkte nærhet til sentralstasjonen, Tivoli, rådhuset og havnen – blir et sentralt knutepunkt for overnatting og sosiale arrangementer. Hotellet vil huse 632 rom og en hel etasje med restauranter, barer og terrasse. Terrassen og vinduene i hver etasje gir utsikt over store deler av byen og havnen.

– København er et prioritert område for oss, og vi har spennende hoteller i vår planlagte portefølje som kommer til å styrke vår posisjon i markedet ytterligere. Scandic Spectrum vil bli et landemerke i København, tilpasset både forretnings- og fritidsgjester. Vi ser en stor etterspørsel etter hoteller i København, og vi er svært glade for å få tilgang til et stort nytt hotell på et så attraktivt sted, sier Even Frydenberg, konsernsjef i Scandic Hotels Group.

– Det er med stor entusiasme at vi tar på oss oppdraget med å bygge et moderne, bærekraftig og miljøvennlig hotell i samarbeid med Scandic. Scandic er en ideell partner for oss, som med sin ledende posisjon i Norden gir oss et perfekt utgangspunkt for å skape et hotell med en identitet som passer i København så vel som i resten av Norden, sier Morten Bergesen fra Hathon Holding og Havfonn, de to investeringsselskapene som tilsammen utgjør HM 2.

Scandic er den største hotelloperatøren i det danske markedet og har allerede ni hoteller i Københavnsregionen. I tillegg til hotellene som allerede er i drift, har Scandic en planlagt hotellportefølje i København. Den inkluderer Scandic Kødbyen, som åpner i Meatpacking-distriktet, og Scandic Falconer, som har velutstyrte konferansefasiliteter, vil åpne igjen i Frederiksberg. Begge hotellene åpner i 2018.

Etterspørselen i det danske markedet, og fremfor alt i København, har økt jevnt de siste årene, hovedsakelig drevet av internasjonale kongresser og en økning i fritidssegmentet.

Mer om hotellet
632 rom. Barer, kaféer og restauranter over tre etasjer. Bar på taket med stor terrasse. Basseng med avslapnings- og fitnessavdeling. Et samlet areal på 40 000 kvm.

Share.

About Author

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.