Nytt navn: Clarion Hotel Copenhagen Airport

Som planlagt er navnebyttet på plass og 1. april 2017 åpnet hotellet ved Københavns flyplass som Clarion Hotel Copenhagen Airport.

0

I første omgang kommer det til å bli en myk start, men I løpet av året kommer man til å kunne se frem til flere nye prosjekter, blant annet introduserer hotellkjeden sitt restaurantkonsept I København.

Nytt navn og ny logo er de første åpenbare forandringene som møter gjestene når de ankommer Clarion Hotel Copenhagen Airport. 1. april åpnet hotellet dørene som en del av Nordic Choice Hotels. Med navnebyttet klart er jobben med hotellets forvandling allerede I gang for fullt.

Med en investering på ca. 1 miliard danske kroner er det høye forventning til hotellet som fremover får 382 hotellrom og 29 møterom. Hotellet skal etter planen bli Københavns nye møteplass der et levende restaurant- og barmiljø er minst like viktig som møte, konferanse og overnatting. Clarion hotel satser på sine sosiale møteplasser med generøse lounger. Dette ere en del av konseptet Clarion Living Room. Som en naturlig følge av dette kommer Clarion Hotel Copenhagen Airport utover året til å gjennomgå en omfattende renovering. Clarion Hotel tilpasser samtidig sine konsepter etter det danske markedet og tilfører en sterk lokal forankring.

– Clarion Hotel er inne i en veldig ekspansiv periode, og med Clarion Hotel Copenhagen Airport gjør vi nå vår andre Nordiske market entry innenfor en periode på sju måneder. Med energi og lidenskap vil vi forandre den tradisjonelle hotellopplevelsen med den levende møteplassen, vårt Living Room og våre kreative restauranter som byr på Fun Dining. Vår fremgang i Norge, Sverige og Finland bygger på at være annerledes og å by på det uventede, og det skal vi også gjøre i Danmark, sier Henrik Berghult, Senior Vice President, Clarion Hotel.

Matkonsept fra New York lanseres i København
En av de store nyhetene kommer i år til å være åpningen av restaurant Kitchen & Table, signert stjernekokken Marcus Samuelsson. Restaurant-konseptet tilbyr en multikulturell mix med innflytelser fra Manhattan og kjøkkenets egne tolkninger av moderne klassikere gjennom å introdusere lokale råvarer og smaker. Restaurantmiljøet er varmt, personlig og innbydende.

Den nye restauranten vender seg til lokalbefolkningen i København så vel som besøkende på Københavns flyplass. Restaurant Kitchen & Table åpner på Clarion Hotel Copenhagen Airport høsten 2017.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder