Nye Thon Hotel Tønsberg Brygge

Thon Hotel Tønsberg Brygge er helt nyoppusset og har også fått nytt navn. Tidligere het hotellet Thon Hotel Brygga.

0

– Vi er så stolte og glade over å vise frem vårt nye hotell, Thon Hotel Tønsberg Brygge. Hotellet vårt er totalrenovert, og vi har en ny frokostsal, treningsrom, bar og en elegant lobby hvor våre gjester kan bestille enkle småretter, kaffe og forfriskninger. Vi ønsker både gamle og nye gjester velkomne til å se hvor flott det har blitt hos oss og til å prøve uteserveringen vår som åpner senere i sommer, sier hotelldirektør Marianne Teien.

Thon Hotel Tønsberg Brygge har 72 nyoppussede rom og suiter. Alle hotellrommene er utstyrt med Smart-TVer og er smakfullt innredet med moderne og fargerikt interiør.

– Vi har lagt stor vekt på design, teknologi og mat, da dette er viktige satsningsområder for Thon Hotels. Tønsberg er en hyggelig og populær sommerby i Norge, og nå er vi glade for å kunne vise frem nyoppussede Thon Hotel Tønsberg Brygge som har en fantastisk beliggenhet på bryggen i sentrum, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Det er designansvarlig i Olav Thon Gruppen, Sissel Berdal Haga, og interiørarkitekt Trond Ramsøskar som står bak oppussingen av Thon Hotel Tønsberg Brygge.

72 ROM: Thon Hotel Tønsberg Brygge har 72 nyoppussede hotellrom på bryggen i Tønsberg sentrum.

ØNSKER VELKOMMEN: Thon Hotel Tønsberg Brygge er klar til å ta imot nye og gamle gjester.

 

Share.

About Author

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.