Nye styremedlemmer i Oslofjord-selskapene

Siv Lunde Kolrud (50), Sverre Nagell Bjordal (57) og Jon Eldon (45) tiltrer som nye styremedlemmer i henholdsvis Oslofjord Convention Center, Oslofjord Property og Oslofjord Operations.

0

Under generalforsamlingene i de respektive Oslofjord-selskapene nylig, ble de tre valgt inn som nye styremedlemmer.

– Jeg er svært tilfreds med at både Lunde Kolrud, Nagell Bjordal og Eldon takket ja til å tre inn de respektive styrene. Samlet bidrar de med tung ledererfaring, betydelig eiendoms- og conventionkompetanse samt god innsikt i norsk nærings- og samfunnsliv, sier styreleder Roar Ingdal i Oslofjord Convention Center.

Endringene skjer etter en helhetlig vurdering, og gjør styrene godt rustet til å utvikle selskapene i tråd med den strategi som er lagt og de forretningsmessige mål som er satt.

Siv Lunde Kolrud.

Siv Lunde Kolrud.

Siv Lunde Kolrud har en omfattende lederkarriere bak seg, hvor også utviklings- og endringskompetanse har stått sentralt. Hun har planlagt og ledet strategiske snuoperasjoner, markedstilpassede og kundeorienterte endringsprosesser med et tydelig resultatfokus, eksempelvis som hotelldirektør ved Hotel Continental i Oslo i syv år. I tillegg har hun vært administrerende direktør i Stiftelsen Norges Varemesse, som består av de to driftsenhetene Norges Varemesse og Oslo Spektrum, i fem år.

Sverre Nagell Bjordal.

Sverre Nagell Bjordal.

Sverre Nagell Bjordal har solid akademisk tyngde samt mange år som toppleder- og styremedlem bak seg, særlig innen eiendom. Han er siviløkonom, og skal forsvare en PhD-avhandling i mai i år. Siden 2010 har han virket som konsulent, og har blant annet vært leid inn av Avinor Utvikling AS, som prosjektsjef for Entra Eiendom AS. Han har tidligere også vært daglig leder i eiendoms- og utviklingsselskapene Mustad Eiendom, IT Fornebu Eiendom og Oslo Areal AS.

Jon Eldon.

Jon Eldon.

Jon Eldon er daglig leder i Tjuvholmen Drift AS som eies av Selvaag Eiendom AS. Før det var han blant annet direktør i FOOD by Coor AS (restauranter) hvor han hadde ansvaret for å forbedre konsepter og styringssystemer (bl.a. innen produktutvikling, HMS og kvalitet, IT og KPI) med meget gode resultater både økonomisk samt innen kunde- og ansatte-tilfredshet. Eldon har også vært direktør på First Hotel Breiseth på Lillehammer.

Share.

About Author

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.