Nye ruter fra Finnair

Finnair har opprettet nye flyruter til Havana, Goa, Puerto Vallarta og Puerto Plata. I tillegg øker selskapet antall avganger til Bangkok, Delhi, Hong Kong og Singapore.

0

Flere flyavganger og nye destinasjoner er i tråd med Finnairs vekststrategi. Med en effektiv mellomlanding i Helsinki kan nordmenn komme seg til Purto Vallarta i Mexico, Havana på Cuba, Goa i India og Puerto Plata i Den dominikanske republikk. I tillegg utvider selskapet tilbudet med flere flygninger til mange av sine populære destinasjoner for både ferie- og jobbreiser i Asia.

– Med den forventede ankomsten av fire nye Airbus A350 i 2017, går vi videre med vår vekststrategi, sier Robert Lönnblad, General Manager, Scandinavia.

Dette er de nye reisemålene

 • To ukentlige ruter til Havana på Cuba med A350. Utreisedagene er mandager og fredager i perioden fra 1. desember 2017 til 23. mars 2018.
 • To ukentlige ruter til kystbyen Goa i India med A330. Utreisedagene er onsdager og søndager i perioden fra 29. november 2017 til 21. mars 2018.
 • Ny ukentlig rute til det populære turistområdet, Puerto Vallarta, på Mexicos Stillehavskyst med Finnairs nye A350. Utreisedagen er på søndager i perioden fra 29. oktober 2017 til 18. mars 2018.
 • Ny ukentlig rute til Puerto Plata i Den dominikanske republikk med A330. Utreisedagen er på torsdager i perioden fra 30. november 2017 til 22. mars 2018.
 • Finnair utvider også med en ekstra ukentlig flygning på sin Delhi-rute. Gjennom vintersesongen vil det dermed være hele seks ukentlige avganger til Indias hovedstad.
Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder