Ny sykkelsti i Trysil

10 menn og damer jobber nå med å bygge ferdigstille en ny og spektakulær sykkelsti innerst i Gullia – den mest tekniske sykkelstien Trysil har bygd.

0

Trysil fortsetter å utvikle aktiviteten de har satset på som alternativet for å tiltrekke seg sommerturister. Nå utvikles et helt nytt område innerst i Gullia. Her er det i første omgang planlagt fem nye kilometer, hvor den første kilometeren, stien Zippy, allerede er åpnet. Nå jobbes det med et helt nytt tilskudd til Gullia som blir forbeholdt de drevne syklistene.

– Stien vi jobber med nå er noe av det mest tekniske vi har bygd. Det er en sti som er gradert rød og den blir cirka 700 meter lang. Den er mer actionfylt, brattere, har tøffere wallrides og mer hopp enn noen andre stier i Gullia. Det blir rett og slett spektakulært å sykle her, sier en oppglødd Olve Norderhaug, byggleder for Trysil Bike Arena.

– Vi jobber på nå for å få denne ferdig til høstferien. Og så fortsetter vi byggingen helt til snøen kommer. Til neste år kommer det blant annet enda flere kilometer med sti i området som vi jobber i nå. Vi får endelig en svart sti, noe som vi ikke har i Gullia i dag, forteller Norderhaug.

Så langt virker det som den målbevisste satsingen på sykkelaktiviteter i den snøfrie sesongen har vært en suksess for Trysil.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder