Ny styreleder i Hvitserk of Norway

Hilde Charlotte Solheim har mønstret på Hvitserk-skuta som ny styreleder i det nystartede selskapet Hvitserk of Norway.

0

– Jeg gleder meg enormt til å jobbe med noen av de mest talentfulle folkene jeg har møtt i mine år i norsk reiseliv, skriver Solheim på sin blogg om den nye oppgaven hun har påtatt seg.

Hvitserk og Eventyrreiser har 30 års erfaring med turproduksjon i ekspedisjons- og aktivitets-bransjen. Nå har de i tillegg tatt skrittet ut i det internasjonale markedet med avleggeren Hvitserk of Norway, der man skal ta med seg utlendinger og nordmenn på turer og ekspedisjoner i Norge.

Selskapet ledes av Trygve Sunde Kolderup, som kommer fra stillingen som daglig leder i Hvitserk og Eventyrreiser. I tillegg er Marit Vidnes og Mats Hoel Johannessen med på laget. De tre gründerne eier 51 prosent av det nye selskapet, det opprinnelige Hvitserk de resterende 49.

Den tidligere dagsavis og nett-journalisten Hilde Charlotte Solheim har etter hvert opparbeidet seg en betydelig kompetanse innenfor norsk reiseliv, ikke minst gjennom sine mange år i Virke, der hun var direktør for reiseliv og kultur. Hun har også vært styreleder for Visit Geilo og Destinasjon Røros.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.