Fornyet storavtale med Apollo

SAS har inngått en charter-avtale med reiseoperatøren Apollo verdt mer enn 980 millioner norske kroner.

0

Med denne avtalen gir Apollo SAS fornyet tillit for vinter- og sommersesongen 2017/2018.

Avtalen innebærer at SAS skal fly Apollos kunder fra 20 destinasjoner i Sverige, Danmark og Norge til 30 destinasjoner i Europa.

– Vi ser frem til å styrke vårt over 15 år lange samarbeid med Apollo ytterligere. SAS fortsetter å investere i nye fly og oppgradere kabinene til SAS sitt nye design, og senere i høst kommer til og med markedets raskeste WiFi til å begynne å bli installert på SAS sin kort- og mellomdistanseflåte, sier Markus Ek, global selskaps- og agentsalgssjef i SAS, i en pressemelding.

– For Apollo er det naturlig å fortsette samarbeidet med SAS. Det er som et skandinavisk selskap en trygg og bra partner for Apollo. Våre kunder setter dessuten pris på servicen og påliteligheten som SAS tilbyr med direktefly til alle våre destinasjoner, sier Norden-sjef Leif Vase Larsen i DER Touritstik Nordic AB, som er morselskapet til Apollo.

I forrige måned la flyselskapet frem resultat for regnskapskvartalet som løper fra mai til juli. Med en omsetningsvekst fra 11,1 til 12,2 milliarder svenske kroner i sitt tredje kvartal, leverte SAS samtidig en kraftig forbedring i lønnsomheten.

Resultat før skatt og engangsposter økte fra 1,0 til 1,86 milliarder mot samme periode i fjor, mens resultat etter skatt økte fra 805 millioner til 1,54 milliarder svenske kroner. Driftsmarginen (EBIT) hoppet fra 10,4 til 17,1 prosent.

SAS har i forhold til tidligere uttalelser skrudd opp sine prognoser for året, at

selskapet forventer at resultat før skatt og engangsposter høyere enn forrige regnskapsår

Share.

About Author

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.