Ny sjef i Dyreparken

Per Arnstein Aamot blir ny leder for destinasjon Dyreparken, ifølge en pressemelding fra selskapet.

0

Aamots opprykk skyldes blant annet at Reidar Fuglestad går til stillingen som direktør for Sørlandets Kunstmuseum og Kunstsilo-prosjektet på Odderøya i Kristiansand.

Aamot har vært administrerende direktør for Dyreparken siden 2007, under konsernsjef Reidar Fuglestad. Nå skal Aamot være øverste leder for hele destinasjonsselskapet, som også omfatter tre overnattingssteder.

– Jeg gleder meg stort til å ta fatt på oppgaven. Dyreparken er inne i et godt spor. Vi har nettopp lagt bak oss de to beste årene i vår historie, og vi skal definitivt fortsatte være ekspansive. Kraften ligger i kompetansen til de ansatte – og de er her fortsatt, sier Per Arnstein Aamot i pressemeldingen.

– Det blir selvfølgelig vanskelig å forlate Dyreparken. Men å få muligheten til å realisere byens, regionens og nasjonens nye attraksjon kunne jeg ikke si nei til, sier Reidar Fuglestad, som har vært øverste leder i Dyreparken siden 2000, de siste ti årene som konsernsjef.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder