Ny salgsdirektør for TUI i Norden

Etter Morten Flamands overgang til svenske Mediacom overtar Peik Martin rollen som ny salgsdirektør for TUI i Norden.

0

I forbindelse med ansettelsen utvides Martins engasjement til også å omfatte hans eksisterende rolle som ansvarlig for «transformasjon og forandring» samt alt digitalt salg i Norden.

Peik Martin startet sin karriere i TUI i 2008 som administrerende direktør for den finske delen av selskapet, som da gikk under navnet Finnmatkat. I løpet av sin tid hos TUI har han også vært informasjonssjef i TUI Group. Senere hadde han samme rolle i TUIs Nord-Europa-region, som inkluderer TUIs nordiske markeder, Storbritannia og Irland.

Disse jobbene har ifølge en pressemelding fra TUI «gitt ham bred erfaring innen tverrfaglig lederskap, digital endringsledelse samt god forståelse for de ulike nordiske markedene». Peik Martin tiltrer sin nye rolle i august 2019.

–  Vi har stort fokus på digitalisering og Peik er den perfekte kandidat for denne rollen. Han har vist at han er en dyktig internasjonal leder som har god kjennskap til våre digitale salgskanaler og våre nordiske markeder, sier Alexander Huber, administrerende direktør for TUI Nordic.

Peiks hovedfokus i sin nye rolle blir å videreutvikle kundeopplevelsen og fortsette å drive den digitale utviklingen innen salg.

– TUIs digitale salgsteam gjør en fantastisk jobb, de plukker opp trender tidlig og engasjerer stadig flere kunder i våre nordiske markeder. Jeg ser frem til å jobbe med å videreutvikle en kundeopplevelse i verdensklasse og fortsette å forme fremtidens reiser, sier Peik Martin.

TUIs nåværende salgsdirektør Morten Flamand startet sin karriere i TUI i 2014, og går over i rollen som administrerende direktør for Mediacom i Sverige.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.