Ny Radisson-direktør i Stavanger

Jens Brandin er ansatt som ny hotelldirektør ved Radisson Blu Royal Hotel i Stavanger. Han kommer sist fra stillingen som hotelldirektør ved Radisson Blu Hotel i Nairobi.

0

Brandin har omfattende internasjonal erfaring fra Rezidor Hotel Group i blant annet Storbritannia, Tyskland og Irland.

– Med sin brede internasjonale erfaring, og fokus på å skape førsteklasses gjesteopplevelser, var Jens et åpenbart valg da vi nå skulle ansette ny hotelldirektør, forteller Ronald Smithjes, Regional Director for Rezidor Hotel Group i Norge.

Tyske Jens Brandin startet i Rezidor Hotel Group i 1999 og har jobbet ved en rekke ulike Radisson Blu destinasjoner verden over, eksempelvis ved Radisson Blu Hotel i Berlin, i Storbritannia og i Irland. Han har omfattende driftserfaring og har blant annet ledet selskapets hoteller i Kaliningrad og Vilnius.

– Jeg gleder meg til å lede dette flotte hotellet sammen med mine dedikerte, serviceinnstilte kollegaer, sier Jens Brandin.

Hotellets suksessrestaurant 26 North Restaurant & Social Club har siden åpningen for ett år siden vært en favoritt blant gjestene i Stavanger. Suksesskonseptet utvidet også til Radisson Blu Royal Hotel i Bergen i august i fjor.

– Målsettingen er å gi gjestene de absolutt beste matopplevelsene i Stavanger, servert med førsteklasses service. Det er veldig hyggelig å se at restauranten har fått så gode tilbakemeldinger og vi vil fortsette å ha hovedfokus på å gi gjestene våre minneverdige opplevelser, sier Jens Brandin.

Nyrenoverte Radisson Blu Royal Hotel, Stavanger ligger i sentrum nær jernbanestasjonen og kun 15 minutter fra flyplassen. Hotellets 215 rom og suiter er pusset opp i tre distinkte, moderne stiler; Urban, Nordic Style og Naturally Cool. Hotellet har også et eget nyrenovert velværesenter med boblebad, romslig avslapningsområde og svømmebasseng. Her finnes også byens eneste barnevennlige basseng. Hotellets fem møterom har plass til opptil 130 deltakere.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder