Norwegian preget også børsukens siste dag

Oppkjøpsmeldingene rundt Norwegian påvirket også fredag handelen på Oslo Børs. Hovedindeksen var opp 0,50 prosent og endte på 838,58 poeng.

0

Norwegian-aksjen var suverent mest omsatt og hadde lagt på seg 0,38 prosent da børsen stengte. Deretter fulgte Statoil (uendret), Norsk Hydro (+2,18), Subsea 7 (+0,49) og DNB (-0,20).

Hovedindeksen har gått i pluss hver dag den siste uken til en samlet oppgang på 3 prosent.

Den voldsomme aksjestigningen Norwegian har vist gjennom uken, har ført til at Oslo Børs vil se nærmere på handlene, ifølge Dagens Næringsliv.

Nyhetsbyrået Bloomberg skrev torsdag at British Airways-eier IAG vurderer å legge inn bud på flyselskapet, men fredag sa Norwegian-sjef Bjørn Kjos at han ikke har noen planer om å selge. Aksjekursen steg torsdag med hele 47 prosent. (©NTB)

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder